Prezantohet sistemi tërësisht i digjitalizuar i qendrës së thirrjeve

Prezantohet sistemi tërësisht i digjitalizuar i qendrës së thirrjeve

Komuna e Prishtinës sot në ora 11:00 prezanton aplikacionin “Prishtina ime” dhe sistemin tërësisht të digjitalizuar të qendrës së thirrjeve.

Aplikacioni “Prishtina Ime” do t’ju vijë në ndihmë të gjithë qytetarëve, për të raportuar problemet të cilat i hasin çdo ditë sa i përket rendit komunal, ndotjes së ambientit, rrezikut për pronën publike, pengesave në komunikacion, dëmtimit të pyjeve, si dhe të ndërtimeve pa leje.