Prezantimi i mundësive të studimeve në James Madison University

Prezantimi i mundësive të studimeve në James Madison University

Në Universitetin e Prishtinës sot në ora 15:00 do të prezantohet para nxënësve dhe studentëve kosovarë delegacionin nga James Madison University të SHBA-ve.

Të pranishmit do të kenë mundësi të kuptojnë më detajisht mundësitë e studimeve në JMU, kushtet dhe kriteret e studimit, mënyrat e financimit të studimeve, programet studimore, ndihmat shtesë për pyetje relevante, etj.

Prezantimi i mundësive të studimeve në James Madison University po asistohet nga Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës. James Madison University është universitet publik në ShBA dhe gjendet në Harrisonburg të shtetit të Virginia.