Komuna e Prishtinës qe 1 muaj pa 3 drejtorë komunal

S’ka drejtorë të Shëndetësisë, Kulturës, Kadastrit

Komuna e Prishtinës vazhdon të mbetet ende pa drejtor në drejtorinë e Shëndetësisë, Kulturës dhe atë të Kadastrit. Kjo pasi kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka bërë shkarkimin e 2 prej tyre në drejtorinë e Shëndetësisë dhe Kadastrit, nga lëvizja Vetëvendosje ndërsa i i Kulturës ka dhënë dorëheqje./21Media


Back to top button