Konfiskohen lëndë narkotike, arrestohet një 26-vjeçar në kryeqytet

Policia ka informuar sot se është arrestuar një 26-vjeçar në Prishtinë, ndërsa janë konfiskuar lëndë narkotike.

I arrestuari është L. M., (1997) ndaj të cilit është iniciuar rasti ‘blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge’.

“Dje, më 12.04.2023, në prezencë të dëshmitarëve, është kontrolluar një banesë në një lagje të Prishtinës dhe gjatë kontrollit janë gjetur dhe janë konfiskuar si prova materiale: 37 paketime me substancë që dyshohet të jetë marihuanë me peshë 3 kg, një kavanoz i mbushur me substancë dyshohet me marihuanë me peshë 1 kg e 493.6 gr, një qese me substancë që dyshohet të jetë e llojit kokainë me peshë 10.5 gr, 8 qese dhe një kavanoz me kërpudha, dyshohet të jenë narkotikë me peshë 1 kg e 235 gr, 2 qese të mbushura me substancë, dyshohet të jetë heroinë me peshë 755.3 gr, një sasi pilula, dyshohet të jenë ekstazi me peshë 755.3 gr. dhe dëshmi tjera relevante për rastin. I dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje deri në 48 orë.”, ka informuar Policia.

Rasti është duke u trajtuar.

Back to top button