Çeku: Komisioni vështirë do ta ketë hetimin e tërësishme të privatizimit.- Bytyqi: Asnjë komandat i UÇK-së dhe zyrtar i PDK-së nuk ka privatizuar fabrika në Ferizaj.- Aliu: Në procesin e privatizimit ka implikime politike

Çeku: Komisioni vështirë do ta ketë hetimin e tërësishme të privatizimit.- Bytyqi: Asnjë komandat i UÇK-së dhe zyrtar i PDK-së nuk ka privatizuar fabrika në Ferizaj.- Aliu: Në procesin e privatizimit ka implikime politike

Është konstituar Komisioni Hetimor parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, i kryesuar nga deputeti Hajrullah Çeku me 11 anëtarë të tjerë, të cilët do të hetojë gjithçka sa i përket qindra valëve të privatizimit për 20 vjet në Kosovë. U prezantua edhe draft-plani dinamik për gjashtë muajt e ardhshëm për hetimin e të gjithë procesit të privatizimit nga ish-AKM-ja dhe pas saj AKP-ja, më të cilin nuk u pajtuan të gjithë anëtarët e komisionit./21Media