Koronavirusi, Ambasada e Shqipërisë në Itali apel qytetarëve shqiptarë

Ambasada shqiptare në Itali thotë se po ndjek situatën e krijuar nga koronavirusi

Në një njoftim, ambasada dhe konsullatat në Milano dhe në Bari u bëjnë thirrje qytetarëve shqiptarë që jetojnë në Itali dhe atyre që udhëtojnë për në Itali të respektojnë masat e urdhëruara nga autoritetet Italiane në situatën e emergjencës.

Ambasada ka bërë publike edhe numrat e kontaktit për të gjithë shqiptarët që kanë nevojë./oranews

Back to top button