Koronavirusi goditi edhe Shtëpinë e të moshuarve

Zemaj: Kemi ndërmarrë masat që të moshuarve t’u ofrohet ndihma mjekësore.-Morina: 13 të moshuar aktualisht janë të infektuar me Covid-19

Koronavirusi goditi edhe Shtëpinë e të moshuarve në Prishtinë. Përpos pleqve u infektua edhe personeli shëndetësor. Shtëpia e të moshuarve gjatë ditës u vizitua nga drejtuesit e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Institutit të Shëndetit Publik.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA,kamera- Lulzim FANA)/21Media

Back to top button