Korrupsioni pengesë për zhvillim ekonomik

BIRN prezanton “Raportin Monitorues të Prokurimit Publik”

BIRN ka prezantuar raportin vjetor të “Monitorimit të Prokurimit Publikë” në Kosovës, i cili mbulon zhvillimit në periudhën tetor 2017, tetor 2018. Në raport janë paraqitur disa nga shkeljet që janë bërë gjatë vitit ne Komunat e Kosovës, si dhe në institucione./21Media

Back to top button