Kosova e qartë në synimin e saj: Anëtarësimi në NATO!

Osmani: Serbia po afrohet me Rusinë, Kosova do anëtarësimin në NATO,-Konjufca: Kosova natyrshëm dhe fuqishëm është rreshtuar me botën demokratike
“Serbia po afrohet me Rusinë, Kosova do anëtarësimin në NATO”, thanë drejtues institucionalë të Kosovës, duke kërkuar mbështetje që Kosova në këtë fazë të bëhet pjesë e Partneritetit për Paqe. Këtë qëndrim e paraqitën në hapje të punimeve të Seminarit Rose-Roth të Asamblesë Parlamentare të NATO-s me temë “Integrimi euro-atlantik i Ballkanit Perëndimor: sfidat e zgjatura, realitetet e reja dhe perspektivat e ardhshme”./21Media

Back to top button