Kosova ka ngecur në luftën kundër korrupsionit

Indeksi për Perceptimin e Korrupsionit e radhitë Kosovën me 36 pikë

Sipas raportit të Transparency International, korrupsioni vazhdon të mbetet një problem thelbësor në Kosovë, që pengon përparimin demokratik dhe frenon aspiratat e qytetarëve për një jetë më të mire. Instituti Demokratik i Kosovës, bëri të ditur se kjo organizatë Kosovën e radhitë në mesin e vendeve që kanë ngecur në luftimin e korrupsionit./21Media

Back to top button