63% e bizneseve nuk e raportojnë korrupsionin .- Papunësia dhe korrupsioni po e nxisin migrimin

63% e bizneseve nuk e raportojnë korrupsionin .- Papunësia dhe korrupsioni po e nxisin migrimin

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë , në bashkëpunim me Programin e USAID-it për Drejtësi Komerciale, prezantuan studimin e ri me 256 kompani rreth Perceptimit të Korrupsionit sipas Bizneseve, aktivitet ky që po mbahet në kuadër të Javës Kundër Korrupsionit. U tha se Kosova vazhdon të ketë shkallë të lartë reale të korrupsionit./21Media