Hamza: Këto investime kanë ngritur kapacitetet humane dhe institucionale.- Heldt: Kjo fazë po sjell më shumë instrumente për punë efikase

Hamza: Këto investime kanë ngritur kapacitetet humane dhe institucionale.- Heldt: Kjo fazë po sjell më shumë instrumente për punë efikase

Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Gjermanisë nënshkruan marrëveshjen për Fazën e katërt të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Kostoja e kësaj marrëveshjeje është 2 milionë euro./21Media