Kosovë-Izrael, policia e konfirmon arrestimin e dy personave

Policia e Kosovës e ka konfirmuar se ka arrestuar dy persona, në lidhje me ndeshjen mes Kombëtares së Kosovës.

Personat në fjalë (meshkuj kosovarë) kanë rënë në kundërshtim me rregullat e parapara për hyrje në stadium, dhe të njëjtit janë shoqëruar në stacion policor.

“Gjatë realizimit të detyrave policore mund të konfirmojmë se dy persona meshkuj kosovarë, të cilët kanë rënë në kundërshtim me rregullat e parapara për hyrje në stadium, të njëjtit janë shoqëruar në stacion policor, për të vazhduar me procedurat e mëtejme në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë, shkruante në komunikatën e Policisë së Kosovës”, shkruante në komunikatën e Policisë së Kosovës.

Back to top button