Kosovë-Shqipëri: Këmbimi tregtar pse çalon?

Kreu i Dhomës së Tregtisë së Tiranës, Nikolin Jaka flet për barrierat tregtare

Këmbimet tregtare mes Kosovës dhe Shqipërisë konsiderohen të pakënaqshme, madje sillen një me tre në favor të Shqipërisë.

Nikolin Jaka nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës, thotë se këmbimet tregtare janë të ulëta. Ai vlerëson se duhet të ketë investime të përbashkëta në mënyrë që të rritet bashkëpunimi mes Kosovës dhe Shqipërisë në aspektin ekonomik./21Media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button