Qytetarët: Tarifa të mëdha bankare në paratë e metalta

Bankat: Deponimi i parave metalike në banka po na kushton shumë

Për deponimin e monedhave të metalta, tarifa e bankave komerciale është 5 për qind e shumës deponuese. Kjo për bizneset dhe ekspertë të ekonomisë po konsiderohet si një shkelje, që nuk duhet lejuar të ndodhë. Banka Qendrore e Kosovës nuk komenton këtë çështje, ndërkohë Ministria e Zhvillimit Ekonomik thotë se BQK-ja është i vetmi rregullator për bankat./21Media

 

 

 

Back to top button