Kosovë – Turqi: Bashkëpunimi në sektorin e ujit

Një delegacion nga Prishtina qëndroi në Bursa të Turqisë

Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina” dhe Ujësjellësi qytetit të Bursas në  Turqi fillojnë bashkëpunimin për projekte me rendësi në sektorin e ujit. Nga Turqia pritet ndihme ne teknologji, makineri por edhe në trajnimin e stafit të ujësjellësit nga Prishtina. (E pergaditi- Bahtir CAKOLLI)./21Media

Back to top button