Kosovës i kërkohet më shumë qasje në strategjinë për energjinë elektrike

Deputeti i VV-së: Qeveria nuk ia ka mbyllur derën “idesë së gazit”
Komisioni parlamentar për Ekonomi diskutoi për performancën e përgjithshme të Kosovës në fushën e energjisë elektrike. Drejtori i sekretarit të Komunitetit të Energjisë, Artur Lorkovski, shprehu gatishmërinë për të ndihmuar Qeverinë e Kosovës në hartimin e ligjit për burime të ripërtëritshme dhe efiçiencë të energjisë./21Media

Back to top button