KOSTT-i pran kolapsit financiar!

S’ka para për ta paguar rrymën në veri të Kosovës

Kompania publike Operator Sistemi, Transmisioni dhe Tregu (KOSTT) është para kolapsit financiar për shkak të kostos së lartë për pagesën e rrymës në katër komunat me shumicë serbe në veri të Kosovës. KOSTT-i, vetëm në dy muajt e parë të këtij viti, ka paguar rreth 13 milionë euro për rrymën e shpenzuar nga qytetarët serbë në katër komunat e veriut të Kosovës./21Media

Back to top button