Kurteshi e akuzon Dakën për përvetësim të KQZ-së

Kurteshi e akuzon Dakën për përvetësim të KQZ-së

Mbledhja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, sërish u zhvillua me debate të ashpra ndërmjet anëtarëve të Vetëvendosjes dhe kryetares së këtij komisioni Valdete Daka. Sami Kurteshi nga Vetëvendosje e akuzoi Dakën për përvetësim të këtij komisioni. Me pas kryetarja e KQZ-së Valdete Daka ndërpreu mbledhjen./21Media