Delija: Disa nene bien ndesh njëri me tjetrin

Delija: Disa nene bien ndesh njëri me tjetrin

Përfaqësues të shoqërisë civile kanë kritikuar sot Projektligjin e Punës, duke dhënë kritikat e tyre për mospërputhje të neneve, teksa kanë kërkuar avancimin e tij.

Gjatë dëgjimit publik të Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale të Kuvendit të Kosovës përfaqësues të shoqërisë civile dhe të sindikatave krahas kritikave, kanë dhënë edhe rekomandimet e tyre lidhur me këtë projektligj./21Media