Kritikohen prokurorët për mungesë nëpër seanca të korrupsionit

Lumezi: “ Me këtë intensitet të punës nuk po e luftojnë sa duhet korrupsionin”

Mungesa e prokurorëve nëpër seanca gjyqësore ku trajtohen rastet e korrupsionit po cilësohet si problem serioz nga organizatat që përcjellin punën e gjyqësorit. Thonë se me mungesën e tyre shkaktojnë paqartësi dhe pengojnë zhvillimin normal të seancave. Thonë se me këtë intensitet të punës nuk luftohet korrupsioni në masë të duhur. Kritikuan për mos ndëshkim të prokurorëve në këto raste./21Media

 

 

 

Back to top button