Kriveniku fshat që po boshatiset…

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Bletaria dhe perimtaria atraktive në këtë fshat

Shpërngulja nga fshati Krivenik i Hanit të Elezit, ka ndikuar që fshati të mbetet me pak banorë. Toka e bereqetshme në mungesë të fuqisë punëtorë nuk punohen sa duhet. Por bletaria në këtë fshat po jep rezultate të mira.(Teksti-Bahtir Cakolli, kamera- Sahit Troshupa)./21Media