Kriza energjetike mund të vazhdojë deri në prill

Fejzulluhu: Kostoja e importit është e papërballueshme
Kryesuesi i Bordit të ZRRE-së, Ymer Fejzullahu, deklaroi se ndër planet e këtij institucioni për vitin 2022, do të jetë rritja e konkurrencës dhe integrimi i tregut, ndërsa theksoi se periudha e ardhshme pritet të jetë sfiduese për ZRrE-në, pasi, sipas tij, çmimi i energjisë nuk do të ulet deri në prill./21Media
 
 

Back to top button