KRU Prishtina nesër shpërlanë rrjetin që shpërndanë ujin e Badocit

KRU “Prishtina” do të bëjë shpëlarjen e linjave magjistrale në zonat që furnizohen nga Badoci
Me rekomandim të DCBDU dhe IKSHPK, KRU “Prishtina” të shtunën do të bëjë shpëlarje të linjave magjistrale dhe sekondare në zonat që furnizohen nga ITU Badoc, me qëllim të përmirësimit të kualitetit të ujit.

Zonat që do të kenë çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë janë po të njëjtat zona të prekura javët e fundit nga niveli i lartë i manganit në liqenin e Badocit.

Autobotet janë në terren vazhdimisht për të shpërndarë ujë të pijshëm për pije dhe përgatitje ushqimi, thuhet në njoftimin e KRU Prishtina.

Back to top button