Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” sot ka njoftuar për nivelin e ujit në Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës.

KRU “Prishtina” ka bërë e ditur se niveli i ujit në Liqenin e Batllavës është 631.57 m mbi nivelin e detit ose 3.43 nën nivelin maksimal.

Ndërsa, 640.60 m mbi nivelin e detit ose 9.25 m nën nivelin maksimal është në liqenin e Badovcit.

“Liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava dhe Badoci sot. Batllava / 631.57 m mbi nivelin e detit ose 3.43 nën nivelin maksimal. Badovci / 640.60 m mbi nivelin e detit ose 9.25 m nën nivelin maksimal.”, ka bërë të ditur KRU “Prishtina”  përmes një postimi në facebook./21Media