Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, me anë të një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë të Tarikateve të Kosovës, muajin e shenjtë të Muharremit, duke u dëshiruar agjërim të lehtë dhe plotësim shpirtëror.

“Ky dhjetë ditësh agjërimi dhe lutjesh qoftë i dedikuar edhe për njerëzit në nevojë dhe ata që po përballen me pandeminë COVID-19.”, shkruan Hoti./21Media