​Kryesuesi i OSBE-së Ian Borg kërkon progres në dialog

Ministri i Punëve të Jashtme, Çështjeve Evropiane dhe Tregtisë të Maltës, njëherësh kryesues i OSBE-së, Ian Borg ka kërkuar progres në procesin e dialogut Kosovë-Serbi me ndërmjetësimin e BE-së në Bruksel.

Ai nënvizoi nevojën që të zbatohet Marrëveshja Bazë e Brukselit dhe aneksi i Ohrit.

Kryesuesi i OSBE-së, në vizitën e tij në Kosovë, foli para gazetarëve edhe procesin zgjedhor për shkarkimin e kryetarëve në veri, ku tha se i njëjti duhet të jetë fer i dhe i drejtë.

Back to top button