“Ku janë miliona eurot e investuar në veriun e Kosovës”

1 min read

Gashi: Qëllimi i këtij financimi ka qenë situata ekonomike në atë pjesë

Kuvendi Komunal i Mitrovicës së veriut nuk janë të njoftuar për propozime projekte, as për mjetet që ndahen për ato projekte u tha sot gjatë disktutimit me temën se “Ku janë investuar 32 milione euro në veri të Kosovës”.

U bë me dije se, në 249 projekte në veri të vendit janë investuar rreth 32 milionë euro. Prej tyre projekte të përfunduara dhe të tjera në përfundim e sipër./21Media