Ministri Kuçi raportoi para komisionit parlamentar

Ministri Kuçi raportoi para komisionit parlamentar

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, tha se llogaritë e Telekomit të Kosovës vazhdojnë të jenë të bllokuar nga kompania “Dardafon” për shkak të borxhit ndaj saj. Ne mbledhjen e komisionit parlamentar të Ekonomisë ministri  Kuçi tha se janë në proces të arritjes së një marrëveshjeje me “Dardafon”./21Media