Kultivimi i grurit në Kosovë (Video)

 Kërkohet mbështetje nga institucionet shtetërore
Gruri njihet si një ndër kulturat dominuese dhe strategjike që kultivohet në Kosovë. Halim Rrustemi njëri nga fermerët që merret me kultivimin e grurit në Komunën e Gjakovës thekson se kjo veprimtari nuk po gjen  mbështetjen e duhur nga Ministria e Bujqësisë. (Teksti: Lirie Dibrani, kamera- Gzim Arifi)./21Media
 
 

Back to top button