Kur moderatorja kapet e papërgatitur

Reagimi i saj është spektakolar

Një moderatore australiane lajmesh është kapur pa përgatitur gjatë një transmetimi direkt.

Natasha Exelby po prezantonte edicionin e lajmeve në “ABC News 24” kur e pa veten në transmetim më shpejt nga sa nuk e priste.

Ajo nuk po shikonte fare kamerën, por po luante me stilolapsin që kishte në dorë.

Kur e kuptoi që kishte hyrë në transmetim, ajo hapi sytë dhe gojën e shokuar, lëshoi stilolapsin dhe prezantoi kronikën e radhës.

https://youtu.be/1vYa7tanRqU?t=2

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button