Zyrtarët e partive nuk japin detaje për marrëveshje

Zyrtarët e partive nuk japin detaje për marrëveshje

Mos arritja e marrëveshjes midis Vetëvendosjes dhe LDK-së është vlerësuar nga analistët si shpërfaqje e dallimeve që kanë këto dy parti në koncepte dhe në ideologji. Sipas tyre, dallimet më të mëdha midis Vetëvendosjes dhe LDK-së janë për postin e presidentit dhe në çështjet ekonomike.

Përgatiti: Burim Zariqi, kamerë: Lulzim Fana./21Media