Kërkohet më shumë mbështetje për personat me Aftësi të Kufizuara

Maliqi: Ende nuk është arritur krijimi mundësive të barabarta

Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara është kërkuar më shumë mbështetje institucionale dhe përmbushje të legjislacionit për këtë kategori të njerëzve në Kosovë. Në konferencën vjetore të personave me aftësi të kufizuar u theksua nevoja për përfundimin e hartimit të ligjit gjithëpërfshirës për gjithë personat me aftësi të kufizuara.

Përgatiti: Albulena Nuha, kamerë: Orhan Bylykbashi./21Media

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button