Kurti emëron Sylejman Elshanin zëvendësministër të ri të Kulturës

1 min read

Ministria e Kultures,Prishtine. 21 Maj 2015. Photo:Atdhe Mulla.

Sylejman Elshani është emëruar në në pozitën e zëvendësministrit në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.

Emërimi i tij është bërë nga Kryeministri Albin Kurti pas lirimit nga deytra që i është bërë ditë më parë Sejnur Veshallit.

Në vendim thuhet se Elshani do të jetë përgjegjës menaxhimin e aktiviteteve në fushat e përcaktuara nga ministria, por edhe ta zëvendësojë atë kur nuk është prezent.

Në anën tjetër, Sejnur Veshalli ka thënë se iu është bërë e padrejtë shkarkimi i tij nga detyra./21Media

Sylejman-Elshani-emerohet-Zevendesminister-ne-MKRS-07.04.2022