Kurti: Kërkimi i drejtësisë për masakrat është bërë shkel e shko

Përkujtohet masakra e Krushës
Në Krushë të Madhe dhe në Krushë të Vogël u përkujtua masakra e para 23 vjetëve, që konsiderohet ndër krimet më të rënda të forcave serbe ndaj popullsisë civile shqiptare gjatë luftës së fundit në Kosovë./21Media

Back to top button