Osmani: Serbia nuk mund ta shlyej të kaluarën me ndihma.-Krasniqi: Qeveria po e shpërlan Vuciqin nga krimet

Osmani: Serbia nuk mund ta shlyej të kaluarën me ndihma.-Krasniqi: Qeveria po e shpërlan Vuciqin nga krimet

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka zhvilluar takim me kryetaren e Kuvendit, Vjosa Osmani, dhe nënkryetarin e PDK-së, Memli Krasniqi, ku është diskutuar për menaxhimin e pandemisë COVID 19. Derisa kryeministri në detyra e ka lavdëruar menaxhimin e situatës së pandemisë, Opozita tha se është gabim i pafalshëm i Qeverisë pranimi i testeve nga Serbia.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Alban ISMAJLI)/21Media