Kurti: Komunikimet janë të vazhdueshme

Kurti: Komunikimet janë të vazhdueshme

Ka përfunduar pa marrëveshje takimi midis kryetarit të Vetëvendosjes Albin Kurti dhe atij të LDK-së Isa Mustafa. Ndërsa, takimi i radhës pritet të mbahet nesër në orën 14:00.(Teskti-Burim Zariqi, kamera – Gjensi Karaqi )./21Media