Nuk ka marrëveshje të koalicionit, nuk dihet për takimin e radhës

Nuk ka marrëveshje të koalicionit, nuk dihet për takimin e radhës

Edhe një takim ka përfunduar pa marrëveshje midis krerëve të Vetëvendosjes dhe LDK-së. Zyrtarët e të dyja partive nuk kanë treguar nëse do të ketë takime të tjera.(Teksti- Burim Zariqi, kamera, Gjensi Karaqi)./21Media