Kurti në Londër i kërkon kryeministres së Serbisë ta njohë Kosovën

Kurti: Do të fokusohemi në sundimin e ligjit dhe luftimin e korrupsionit 

Kryeministri Albin Kurti në Samitin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim në Londër, ku po marrin pjesë të gjithë liderët e shteteve të Ballkanit Perëndimor, i kërkon kryeministres së Serbisë Ana Bernabiq ta njohë Kosovën. Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, ka për qëllim përdorimin e investimeve si një mjet për të ndërtuar ekonomitë në vendet që janë në zhvillim./21Media

Back to top button