Kurti: Reformë rrënjësore e sistemit të pagave (Video)

Sveçla: Drejtësi e barazi, llogari e transparencë
Qeveria e Kosovës nis nesër konsultimin publik për Ligjin e Pagave dhe atë për Zyrtarët Publikë, por nuk ka shpalosur ende se cilët janë vlerat e koeficientëve. Kryeminstri Kurti thotë se po bëhet një reformë rrënjësore e sistemit të pagave në sektorin publik. Ministri i Drejtësisë, Xhelal Sveçla, ndërkaq flet për barazi, llogari dhe transparencë./21Media

Back to top button