Kurti: Toleranca ndaj individëve të korruptuar do të jetë zero

Profesorët dhe mjekët ndër zyrtarë që duhet ta deklarojnë pasurinë
Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, kryeministri Albin Kurti teksa foli për sanksionet amerikane ndaj Zvonko Veselinoviqit dhe grupit të tij të krimit të organizuar në veri, tha se nuk do të lejohet asnjë individ apo grup të jetë më i fortë se shteti ligjor dhe demokratik. Qeveria në këtë mbledhje mori një sërë vendimesh. /21Media

Back to top button