Kurti uron Krishtlindjen ortodokse

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti i ka uruar Krishtlindjet ortodokse qytetarëve të këtij besimi, përmes një videos në gjuhen serbe.
“Ju uroj që festat t’i kaloni në paqe dhe mirëqenie, së bashku me të gjithë më të dashurit tuaj dhe me fqinjët tuaj në Kosovë. Çdo ditë të vitit të ri, le të punojmë fort dhe me ndershmëri, me motivim të ndërsjellë për bashkëjetesë dhe mirëkuptim, për drejtësi dhe falje, sepse me këto vlera, së bashku inkurajojmë një të nesërme më të mirë”, thuhet tutje në urimin e Kryeministrit.
Qytetarëve Kurti në fund u ka uruar “një Krishtlindje të lumtur dhe të bekuar!”./21Media

Back to top button