Qeveria nis procedurat për programin me MCC-në për gazsjellësin

Qeveria shton sanksionet ndaj Rusisë e Bjellorusisë
 Në mbledhjen e sotme Qeveria shqyrtoi nismën për negocimin e Marrëveshjes për Sfidat e Mijëvjeçarit”. U tha se kanë nisur procedurat për grantin e  MCC-së në vlerë 200 milionë euro për investime në sektorin e energjisë. Në këtë mbledhje po ashtu u bë e ditur se qeveria ka zgjeruar edhe pakon e sanksionuese ndaj Rusisë dhe Bjellorusisë./21Media

Back to top button