Kuvendi: Debat i nxehtë ndërmjet pozitës dhe opozitës

Haradinaj: Kurti sqarimet t’i japë në parlament e jo nga traktori.-Hoti: Qeveria ia ka thyer vetes rekordin me deficit tregtar 3 miliardë euro.-Bislimi: Të hyrat buxhetore janë rritur 12. 1%
Kuvendi i  Kosovës as në seancën e sotme nuk kaloi pa një debat mes opozitës dhe pushtetit, kësaj radhe për pretendimet e qeverisë për rritjen ekonomike. Lidhja Demokratike tha se qeveria ka shënuar rekord me rritjen e deficitit tregtar në 3 miliardë euro. Debat u zhvillua edhe për një artikull në një revistë franceze që e promovon Kosovën si vend në të cilin kanë lindur manastiret ortodokse serbe e që sipas PDK-së është sponsorizuar nga qeveria. Kryeministrit Kurti opozita i kërkoi sqarime edhe për dokumentin franko-gjerman për dialogun./21Media

Back to top button