Nagavci: Jo orët, jo as kompensim të pagës…

SBASHK: Mësim të shtunën nuk do të ketë
Ministrja e Arsimit, Arbërije Nagavci, e ka cilësuar si vepër penale mos kompensimin e orëve të humbura për shkak të grevës dhe ka bërë me dije se në rast të mosmbajtjes së mësimit nuk do të ketë kompensim të pagës Nagavci tha se beson që se kompensimi i orëve do të fillojë të shtunën dhe ka bërë me dije se inspektorët e arsimit do të mbikëqyrin gjendjen./21Media

Back to top button