Kuvendi: Debat i rreptë për dialogun Kosovë – Serbi

Dialogu Kosovë- Serbi ishte në rend dite në seancën e Kuvendit. Kishte debat të rreptë si rrallëherë. U përfshinë kryeministri i tanishëm, ish-kryeministra dhe ish- ministra… (Përgatiti: Kujtesa Bajrami – Fana
Kamera: Lulzim Fana)./21Media

Back to top button