Kuvendi: Kërkohet llogari për ligjin e pagave


Opozita e kritikon pushtetin për mungesë në seanca

Në seancën e Kuvendit të Kosovës AAK-ja kërkoi llogaridhënie nga qeveria për ligjin e pagave, që kishte premtuar se më 31 mars do ta sjellë në seancë.
Deputetët e pushtetit dhe qeveria u kritikuan për mungesë në seanca.
Ndërsa, u votuan disa projektligje.(Teksti: Donika Osmani Mehmeti
Kamera: Lulzim Fana)
./21Media
 

Back to top button