Kompensohen punëtorët shëndetësorë, policia dhe inspektorati 

Kompensohen punëtorët shëndetësorë, policia dhe inspektorati 

Ndërkohë Kuvendi i Kosovës po diskuton për projektligjin për pandeminë Covid-19.
Projektligji  i cili në fillim kishte vetëm 8 nene tani është plotësuar dhe ka 29 nene. Në këtë projektligj është përfshirë  edhe kompensimi financiar me së paku 50 % të pagës bazë për punëtorët shëndetësorë si dhe kompensimi shtesë për policinë dhe inspektorët. /21Media