Ky është telefoni në spitalin e S.Brodit

1 min read

Ministri kroat i shëndetësisë Berosh: Qendra e informacionit 035 201 111 e formuar në spitalin Slavonski Brod

Ministri i Shëndetësisë Vili Berosh pasi iu shprehu ngushëllimet autoriteteteve kosovare dhe popullit të Kosovës, ka thene tha se, duke pasur parasysh numrin në rritje të thirrjeve për shkak të një aksidenti të rëndë trafiku, një qendër informacioni
035 201 111
ishte ngritur në spitalin Slavonski Brod për të mbledhur informacion nga të gjithë shërbimet përkatëse për familjet e të dëmtuarve dhe të lënduarve, informon agjencia kriate e lajmeve HINA./21Media