Banorët e lagjes së Spitalit në Prishtinë kanë mbetur pa ujë të pijshëm.

Kjo lagje ka mbetur pa furnizim të ujit të pijshëm për shkak të një rrjedhje të madhe të ujit në rrugën “Holgen Petersen”, kështu ka njoftuar sot Ujësjellësi i Prishtinës.

Tutje thuhet se ekipet e mirëmbajtjes janë në vendin e ngjarjes dhe po merren me sanim./21Media